Vad är det bästa med att jobba på Skincity?

Det bästa med att jobba på Skincity är en kombination av otroligt mycket :) Jag älskar variationen i mitt arbete på Kundrelationer, att jag får arbeta med hudvård som jag brinner för och samtidigt få hjälpa våra kunder på allra bästa sätt. Sedan finns de bästa kollegorna på plats och stämningen hos hela Skincity gänget är unik.

Vad är det roligaste med att vara hudterapeut på Skincity?

Som hudterapeut på Skincity får du verkligen använda din kunskap hela tiden och brett, små till stora fall. Du lär dig något nytt varje dag :)

En stor del som jag uppskattar mycket med att vara hudterapeut just här är att man får en otroligt stor kunskap och har ett stort men specifikt utvalt utbud så att du alltid kan hitta och skräddarsy den perfekta rutinen för varje enskild kund.

Vilka är dina arbetsuppgifter?

Mina arbetsuppgifter på Kundrelationer hos Skincity innebär daglig kontakt med våra kunder i form av mail, telefon, chatt och hudtest. Detta varvas under hela dagen så att man får en stor variation i arbetet. Inom alla områden får du använda din kunskap som hudterapeut. En stor del är också att ge bästa service som är en av Skincitys viktigaste grundpelare som jag uppskattar otroligt mycket att få ge!

Vilken hudvårdsprodukt klarar du dig inte utan?

Jag älskar Exuviance Vespera Bionic Serum, det klarar min hud inte sig utan :)