Vad är det bästa med att jobba på Skincity?

Jag ser fram emot varje ny arbetsdag på Skincity. Här lär man sig verkligen något nytt varje dag och kunskapen hos oss ligger alltid i fokus. Vi har mycket planer på gång och är ett ständigt utvecklande där vi som anställda även får vara med att påverka framtiden. Vilket känns viktigt så att man känner att man får sin röst hörd och att det är viktigt med allas synpunkter på en arbetsplats. Vi har även roligt tillsammans och en trevlig stämning.

Vad är det roligaste med att vara hudterapeut på Skincity?

Vi har många bra alternativ för att kunna guida kunderna till bra och anpassade hudvårdsprodukter specifikt för kundens behov och förutsättningar. En bra rekommendation är mycket viktigt för att kunden ska bli nöjd så detta gör dig som hudterapeut på Skincity till ett mycket viktig del.

Vilka är dina arbetsuppgifter?

Jag arbetar på Skincitys kundrelationer för att guida och vägleda kunderna bra hudvård. Det är bland annat via telefon, chatt, mail och via vårat populära hudtest. Vi hjälper även till med leveransfrågor, fakturafrågor och annat som har med kundens köp och leverans att göra.

Vilken hudvårdsprodukt klarar du dig inte utan?

Medik8 C-tetra serum, den är magisk för min hud och är ett självklart val att använda varje dag. Både för lyster, fukt och det fantastiska skydd den ger till huden.