Vad är det bästa med att jobba på Skincity?

Det bästa med att jobba på Skincity är att alla dagar ser olika ut och att det kommer nya utmaningar väntar varje dag. Jag har världens bästa arbetsplats och kollegor och jag har möjlighet att hela tiden utvecklas inom mina arbetsuppgifter. Det finns också möjlighet till träning och gym, vilket gör att jag kan träna både innan eller efter jobbet.

Vad är det roligaste med att arbeta med inleveranser och vara teamleader på Skincity?

Det roligaste med min roll är att alla dagar ser olika ut. Vissa dagar får vi jättemycket leveranser vilket gör att man får jobba intensivt och visa dagar kommer det lite mindre och då kan vi planera och strukturera upp i hyllorna. På helgerna får jag samarbeta och leda med ett grymt team så vi klarar alla mål och att våra kunder får den bästa servicen.

Vilka är dina arbetsuppgifter som skiftledare?

Ansvarig för att logistikavdelningen levererar en hög servicegrad och hög kvalité. Att vi samarbetar som ett team och att vi klarar alla mål. Att leda, fördela och utveckla arbetsuppgifter inom logistiken tillsammans med övriga skiftledare och teamledare. Sen självklart att alla ska må bra och ha kul och få känna sig delaktiga.

Vilken hudvårdsprodukt klarar du dig inte utan?

Min hudvårdsprodukt som jag inte kan leva utan är Clarins Natural Lip Perfector nr 1.